ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

Χρωματίστε με μια πρωτότυπη πινελιά το σπουδαιότερο χορό της ζωής σας! Για να έχετε άλλον ένα λόγο που θα σας μείνει αξέχαστη αυτή η ημέρα.
Φιγούρες από ένα κλασσικό tango ή ένα αέρινο waltz;   Μήπως κάτι πιο γρήγορο, όπως ένα mambo;
Ή ίσως ένα διαχρονικό rock n' roll;
Η επιλογή δική σας, η καθοδήγηση δική μας...... Το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή σας διάθεση, λίγος χρόνος και το αγαπημένο σας τραγούδι!
Μην το αφήσετε όμως για την τελευταία στιγμή! Αποφασίστε το τουλάχιστον 3 με 4 μήνες νωρίτερα.

Γιατί να τις επιλέξω;

Οι χορογραφίες γάμου είναι έτσι δομημένες, ώστε σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα να μπορεί  να τις αφομοιώσει το ζευγάρι. Βήματα εύκολα και θεαματικά, που όχι μόνο θα ξαφνιάσουν ευχάριστα τους καλεσμένους σας, αλλά και θα σας βοηθήσουν να αποβάλετε το άγχος και την κούραση των ημερών.

Οι φιγούρες είναι απλές, αλλά εντυπωσιακές και δεν δυσκολεύουν ούτε τη νύφη, που συνήθως φορά μακρύ βαρύ νυφικό και ψηλοτάκουνες γόβες, ούτε το γαμπρό, αλλά -το βασικότερο- ούτε και τη μεταξύ τους σωστή χορευτική επικοινωνία. Ο δάσκαλος που αναλαμβάνει την χορογραφία γάμου, λαμβάνει υπόψη του τη χρονική πίεση, αλλά και το άγχος που έχει το ζευγάρι, τη δυσκολία να εκτεθούν χορευτικά στον κόσμο, το χώρο που θα χορέψουν, ακόμα και το υλικό του δαπέδου, προκειμένου να τους διευκολύνει, ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής τους.

Επομένως, οι χορογραφίες γάμου αφορούν όλους όσους έχουν αποφασίσει να κάνουν το μεγάλο αυτό βήμα στη ζωή τους! Μην ανησυχείτε, δεν είναι απαραίτητο να έχετε κάνει χορό στο παρελθόν!