ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ

Διδάσκει:

Swing, Latin (American &International Style)

Πτυχία:

IDTALatin

Ο Νίκος Μπαλτατζής ξεκίνησε την πορεία του στο χορό με Latin και FunkyJazz. Όταν,όμως, ήρθε σε επαφή με το Swing, αφιερώθηκε απόλυτα σε αυτό το είδος χορού. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια με τα πιο γνωστά σύγχρονα ονόματα του είδους (AthensLindyHop, AthensSwingCats, RyanFrancois, JaminJackson, SoniaOrtega, ChanzieRoetigg, StephenSayer, AthensJump&Jive, PatrickSzmidt, NatashaOuimet, MarkusKoch, BärblKaufer, IreneRagusini, ThomasBlacharz, AliceMei και πολλούς άλλους). Τα τελευταία χρόνια συνεχίζει την εκπαίδευσή του στο χορό με κλακέτες (RhythmTap) με προπονήτρια την ΤζωρτζίναΒαρδουλάκη. Από το 2003 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με πολλές σχολές στην Αθήνα, ενώ έχει διατελέσει και ο ίδιος ιδιοκτήτης σχολών χορού. Έχει συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις και shows(Hilton, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Εκάλη club, DivaniApollonPalace, Θέατρο Ήβη, Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα, Πολυχώρος Άννα & Μαρία Καλουτά, Ολυμπιακό Στάδιο, κ.ά.).

Επίσης, έχει στο ενεργητικό του πολυετείς σπουδές στη μουσική, το πιάνο και το τραγούδι, ενώ είναι κάτοχος διπλώματος Animation&InteractiveMedia.

Ο Νίκος Μπαλτατζής είναι ένας από τους πιο αγαπητούς δασκάλους στο είδος του, χάρη στην ευγενή, πρόσχαρη προσωπικότητά του και την πολυετή εμπειρία του.