ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ

Διδάσκει:
Κλασσικό μπαλέτο, Σύγχρονο, Μαζορέτες, Μουσικοκινητική  Αγωγή, Aerial Yoga & Aerial Hoop,  Μοντέρνο και Σύγχρονο (σε άτομα με αναπηρία).

Πτυχία:
Δίπλωμα Επαγγελματικής Σχολής Χορού Νίκης Κονταξάκη – Νικολέτας Μπακάλη 

Η Νικολέτα - Σπυριδούλα Κωνσταντά  γεννήθηκε στην Κέρκυρα.  Από την ηλικία των 4 χρόνων ξεκίνησε τον κλασσικό χορό. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής& Ερασιτεχνικής σχολής «Νίκης Κονταξάκη-Νικολέτας Μπακάλη» με δίπλωμα Καθηγήτριας Χορού. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Λυών της Γαλλίας και στην Ελλάδα με καθηγητές, χορευτές και χορογράφους όπως: Jean-Lucien Massot, Marie-Anges Gillot, Francoise Legree, Yannick Stephant, Jean-Marie Belmant, Juan Giuliano , Gesh Michov, Μαρία  Κουσουνή, Μιχάλη Ναλμπάντη κ.α. Το 2016 και το 2018 συμμετείχε ως Ιέρεια στην Παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες   για την Πιόνγκτσαγκ στην Νότια Κορέα, με χορογράφο την Αρτέμιδα Ιγνατίου.

Από το 2018 διδάσκει σε Σχολές Χορού και σε Παιδικούς Σταθμούς. Επίσης έχει διδάξει αυτοσχεδιασμό και σύγχρονο χορό σε παιδιά με αναπηρία καθώς είναι εθελόντρια στα Special Olympics. Έχει χορέψει σε παραστάσεις ερασιτεχνικών σχολών και έχει συμμετάσχει ως χορεύτρια στο 2ο Διεθνές φεστιβάλ χορού αναπηρίας και μη Χ.Α ΧΟΡΟΣ - ΑΝΑΠΗΡΙΑ D.D. Disability.