Καλοκαιρινή παράσταση 2018

Καλοκαιρινή παράσταση 2018 «Τα παιδιά το ’σκασαν»

Το Εργαστήρι Χορού ΧοροΔιάσταση πραγματοποίησε και φέτος την καθιερωμένη θεατρική παράστασή του, η οποία έσπασε όλα τα ρεκόρ, πέρα από κάθε προσδοκία!

Το σενάριο ήταν αρκετά απαιτητικό, καθώς εκτός από τις χορογραφίες μικρών και μεγάλων, μαθητών και δασκάλων, είχε και μια ιδιαίτερη θεατρική πλοκή, η οποία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον  του κοινού μέχρι το τέλος!

Γονείς, φίλοι, συγγενείς και γνωστοί έσπευσαν να την παρακολουθήσουν, με αποτέλεσμα να είναι soldout, με πολλούς όρθιους, αλλά και πολλούς που δεν κατάφεραν τελικά να βρουν θέση!

Τα παιδιά υποστήριξαν την αρκετά κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος, με πολύ μεγάλη χαρά και προσδοκία, την οποία φυσικά μετέδωσαν και στο κοινό.  Στους ενήλικες  συμμετέχοντες, βέβαια, δάσκαλους και ερασιτέχνες, δόθηκε η ευκαιρία να εξωτερικεύσουν την παιδικότητά τους και να δώσουν έτσι τον καλύτερό τους εαυτό.

Τους θεατρικούς ρόλους ανέλαβαν να υποστηρίξουν οι δάσκαλοί μας Ερωτόκριτος Πανταζής (Rekoz) και Κυριακή Κοφίνη, καθώς και ο ηθοποιός Αλέξης Μαρτζούκος, που απογείωσε τους ρόλους του, με το πηγαίο ταλέντο του και τους εύστοχους αυτοσχεδιασμούς του. Η Ανθή Χαϊδά διεκπεραίωσε με μεγάλη επιτυχία και χιούμορ την παραστατική αφήγηση των κειμένων.

Αυτές οι στιγμές θα μας μείνουν πραγματικά αξέχαστες!