ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το όραμά μας

Ορμώμενοι από την αγάπη μας για τον χορό και την έντονη επιθυμία να υποστηρίξουμε και να προωθήσουμε αυτήν την ξεχωριστή μορφή τέχνης σε όλα τα επίπεδά της, δημιουργήσαμε το Εργαστήρι Χορού ΧΟΡΟΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Μ.Κ.Ε.

Στόχος μας είναι να σας μυήσουμε σε όλες τις μορφές χορού, καθώς επίσης και να προωθήσουμε άτομα που διαθέτουν χορευτικές δεξιότητες, εξασφαλίζοντας υποτροφίες ετήσιες ή διετείς για τις χορευτικές τους σπουδές, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

 

Το Εργαστήρι μας

Στις άνετες αίθουσες του Εργαστηρίου μας, θα διδαχθείτε όλους τους latin και ballroom χορούς, salsa, αργεντίνικο tango, hip-hop, modern dance, oriental, pilates, yoga και zumba, αλλά και παραδοσιακούς χορούς από τον πλούτο που διαθέτουν όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Για όσους όμως επιθυμούν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα και να γίνουν δάσκαλοι ή χορευτές, υπάρχουν τμήματα επαγγελματικά των διεθνών φορέων DVIDA, IDTA (IDTA Greek Area), ISTD, RAD,  οι εξετάσεις των οποίων πραγματοποιούνται δύο φορές τον χρόνο στον χώρο μας και σε άλλα γνωστά εξεταστικά κέντρα.

Για χορευτικά ζευγάρια ή ομάδες που θέλουν να ακολουθήσουν τον πρωταθλητισμό, οι πεπειραμένοι δάσκαλοι και προπονητές μας, τους προπονούν με σκοπό την συμμετοχή τους σε πανελλήνιους, πανευρωπαϊκούς ή διεθνείς διαγωνισμούς με στόχο διακρίσεις και υποτροφίες.

Επίσης λειτουργούν παιδικά τμήματα για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (μουσικοκινητική αγωγή, hip-hop, latin) καθώς και ταχύρυθμα ευέλικτα προγράμματα  για χορογραφίες γάμου.

Οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές και οι προσφορές μας κάνουν ασυναγώνιστους!